Testimonial van Silvester

De regelmatig voorkomende spanningen en onrust in mijn lijf, alsmede een voor mij onverklaarbare oorzaak waarom ik mij zo weinig uit het verleden kan herinneren, waren voor mij aanleiding om contact te zoeken met Joop. Dat laatste was en is nog steeds een hele bijzondere maar vooral fijne ervaring.

Bij Joop zie, voel en ervaar ik verder te komen. Bewustwording is hierbij een belangrijk gegeven. Joop combineert hier zijn gaven als Cranio Sacraal Therapeut en Reiki Master met veel vooral persoonlijke kennis en ervaringen of informatie die hij doorkrijgt. Hij gebruikt dus een zeer divers palet van bronnen en hulpmiddelen, afhankelijk van de fase waarin je je op dat moment bevindt of die op dat moment het beste bij je past.

Ieder bezoek geeft weer meer inzichten, maar brengt je ook meer bij jezelf. Naast behandelingen en gesprekken krijg je steeds weer “huiswerk” mee zoals tips, oefeningen of literatuur. Kortom een brede, gedegen maar vooral fijne aanpak: alles uit liefde, zonder oordelen naar jou als cliënt of naar je omgeving: nu of uit het verleden.

Joop als therapeut zou ik als volgt symbolisch willen kenschetsen:

Joop staat vóór je:
Tegenover je, waarbij hij als leermeester je vaak een spiegel voorhoudt om je te laten zien wie je werkelijk bent. Hij is kritisch en verlangt dat ook naar jezelf te zijn.

Joop staat naast je:
Omdat hij mét jou als cliënt op weg gaat met datgene waaraan je op dat moment “werkt”, dat kan veel zijn.

Joop staat achter je:
Hij steunt je en geeft je soms een extra duwtje in de rug: alles in liefde en vertrouwen.

Joop is in je:
Hij leeft zich in, verplaatst zich in jou, waardoor je heldere inzichten en verbanden ziet en ervaart.

Stel je open en als je ervoor “klaar” bent: dan is Joop een hele bijzondere goede en liefdevolle therapeut die je écht verder op jouw pad helpt.

Silvester