Testimonial van Petra

Van cranio sacraal therapeut tot en met personal coaching

Vanwege nekklachten kwam ik onder Cranio Sacrale behandeling bij Joop. De prioriteit lag in eerste instantie bij het reduceren van de pijnklachten. Wat met fysiotherapie niet lukte, lukte wel met Cranio Sacraal Therapie. Al na 3 behandelingen waren de pijnklachten nagenoeg verdwenen.

Tijdens de behandelingen ontstonden gesprekken over wat er zoal in en om mij leefde. Joop kan goed luisteren, reproduceren en feed back geven. Ik voelde dat ik mij in een omgeving bevond, waar ik mij veilig kon voelen.

Joop heeft mij anders leren kijken naar situaties, weet richting te geven en je bij elke stap die je maakt, te ondersteunen.

Ik bevind mij in een omgeving waarin ik mij kan ontwikkelen, geheel in mijn eigen tempo. Ik heb vele handreikingen gekregen, waar ik mijn leven lang mee verder kan. Ik heb kennis gemaakt met leven vanuit liefde, vanuit respect en zonder oordeel. Je creëert daarmee ruimte voor jezelf en voor anderen. Zowel fysiek als emotioneel is er veel voorbij gekomen.

Joop luistert, is kritisch, oprecht en recht door zee. Hij laat iedereen in zijn waarde en oordeelt niet. Ik heb mijzelf leren zien en voelen, een basis die nodig is om jezelf te genezen, want zoals ik inmiddels weet, bevindt alle wijsheid zich in jezelf.

Ik heb Joop leren kennen als iemand die naast je staat, integer is en kritisch blijft. Ik ben bewuster geworden en voel mij daardoor in alle opzichten rijker. Wat begon met Cranio Sacraal Therapie, werd uitgebreid met personal coaching. Je begeeft je niet op een makkelijke weg, maar ik gun iedereen deze ervaring. Het brengt je een rijk leven.

Petra