Testimonial van familie Leeneman

Verscheidene gebeurtenissen in onze levens gingen ons voorbij voordat we in aanraking kwamen met verschillende vormen van natuurgerichte thearapieën. Uiteindelijk zijn wij driekwart jaar geleden als gezin (moeder, (stief-)vader, puberende dochter en pasgeboren dochter) "via via" bij Joop aangekomen.

Wat Joop bij ons losmaakte en nu nog losmaakt is pure bewustwording! Niet te beschrijven hoe, naarmate de behandeling  vordert, er processen in onze denkwijzen komen. Wij beleven en merken veranderingen in onze gedachten en in ons doen en laten.

Alles bij elkaar zijn er geen toevalligheden meer, maar gebeurtenissen die op een verantwoorde wijze ons naar meer rust en zelfvertrouwen leiden. Geen overhaast gedoe maar het laten voelen/beleven over hoe, wat en waarom er dingen zijn gebeurd maar zeker ook GAAN gebeuren. De geestelijke bewustwording van ons allemaal begint zich nu te uiten in steeds meer durven genieten van het leven, durven voor ons zelf te kiezen en om het leven in je op te nemen met al zijn goede en slechte momenten. Geen groots hocuspocus gedoe maar verantwoorde processen in denken en dus ook doen.

Joop begeleidt je naar waar je wilt zijn in het leven: keuze’s durven maken die je het verleden doet accepteren en met een positieve manier met de kin omhoog de toekomst in gaan.

Kortom, een fijne man met inlevingsvermogen en gevoel!

familie Leeneman