Testimonial van Iris

Naar jou zoek ik al mijn hele leven sprak ik tot mijzelf       

Toen er voor mij een moment kwam dat ik de wereld somber in zag en het zonnetje voor mij ver te zoeken was, heb ik de stap naar Joop gezet. Joop liet me zien dat er in mijn innerlijke tuintje aardig wat onkruid te wieden viel en hielp me daarbij.
Daarnaast helpt Joop me nog steeds mooie dingen te zaaien, waardoor ik nu kan genieten van de groei, kan oogsten en vooral ook kan genieten van de zon! Ook helpt Joop me bij het tevoorschijn halen van mijn Bron, mijn kracht, te midden van mijn prachtige tuin.

De effecten zijn niet alleen voor mijzelf duidelijk waarneembaar, ook merk ik dat mensen uit mijn omgeving anders op me reageren en duidelijk positieve veranderingen in en aan mij zien.

Het is prachtig om te ervaren dat naast de geestelijke verandering er ook mooie lichamelijke veranderingen plaats vinden. Zo zijn oude blessures verdwenen zonder dat daar over gepraat is of specifiek de aandacht op is gericht.

Joop, ik vind het fijn om te zien dat de groep mensen die naar jou toe komt zich uitbreidt als een olievlek doordat je mensen zoveel bijzondere ervaringen meegeeft.

Joop je bent een kanjer en een Engel!
Ik dank je vanuit het diepst van mijn Hart!!

Iris