Cliëntervaringen

Hier lees je enkele reacties van mensen die door mij zijn behandeld:

Susan
(11 jaar)

Hallo ik ben Susan,( 11 jr) en ik wil graag vertellen waarom ik naar Joop ga.

Een half jaartje geleden voelde ik mij moe en had erg weinig energie. Alles werd al snel te veel en ik had last van mijn heup. Ik ben geboren met heupdysplasie en heb een jaar een spreidbroek gehad.
» Lees verder

Janet

Graag willen wij het volgende met jullie delen.

Wij zij ouders van twee kinderen, een meisje van 10 en een jongen van 7. Toen ik zwanger was van de jongste wist ik eigenlijk al, dat dit een bijzonder kind was, anders dan anders.
» Lees verder

Peter

Vooral vanwege fysieke spanning ben ik in eerste instantie bij Joop terecht gekomen. Omdat ik ook mentaal niet lekker in mijn vel stak, hebben we uiteindelijk naast de fysieke behandelingen ook veel gepraat. Ik heb dit ervaren als een hele waardevolle aanvulling op de sessies die ik tegelijkertijd had  bij een psycholoog.
» Lees verder

Gerbrich

Fris moeder na een zware bevalling veranderde mijn roze wolk al snel in een donderwolk. Plotseling verlies van mijn werk, overspannenheid van mijn partner en ruzie in de familie volgden elkaar in rap tempo op. Tijd om terug te veren van deze gebeurtenissen was er niet en ik verloor steeds meer mijzelf. Woede, onbegrip, verdriet, faalangst en oude pijn hadden me volledig in beslag genomen.
» Lees verder

fam. Leeneman

Verscheidene gebeurtenissen in onze levens gingen ons voorbij voordat we in aanraking kwamen met verschillende vormen van natuurgerichte thearapieën. Uiteindelijk zijn wij driekwart jaar geleden als gezin (moeder, (stief-)vader, puberende dochter en pasgeboren dochter) "via via" bij Joop aangekomen.
Wat Joop bij ons losmaakte en nu nog losmaakt is pure bewustwording!
» Lees verder

Ester

Na 12 jaar rondgezworven te hebben binnen de psychiatrie, heb ik me 2 jaar geleden los geworsteld. Ik knokte me een breuk om uit het systeem te blijven en het systeem uit mij te krijgen. Ik bouwde iets op en moest het weer afbreken. Een klacht waar ik al vanaf mijn 13e à 14e last van had kwam iedere keer de kop op zetten. Ik viel regelmatig flauw en was soms meer dan 2 uur totaal van de wereld. Om hier van te herstellen had ik 3 dagen nodig.
» Lees verder

Truus

Na 8 jaar pijn in de rug, met als oorzaak een verschoven ruggenwervel, kwam ik via mijn dochter bij Joop terecht. Ik was qua pijngrens aan het einde van wat ik nog aan kon. Ik had net een afspraak gemaakt in het ziekenhuis om naar de pijnpoli te gaan. Ik ben daar niet echt een voorstander van, maar doordat mijn leven werd beheerst door pijn, zag ik geen andere mogelijkheid meer.
» Lees verder

Lyanne

Als mensen aan mij vragen wat Cranio Sacraal Therapie precies inhoudt, vind ik het moeilijk om er woorden aan te geven.  Het is iets wat iedereen eens zou moeten ervaren. Het is een cadeautje wat je met beide handen aan zou moeten pakken.
» Lees verder

Chris

Alweer enige maanden bezoek ik Joop in zijn praktijk, een proces dat begon met het verwerken van de lichamelijke trauma’s overgehouden aan een heupfractuur, opgelopen in december 2010.
» Lees verder

Gerda

Tijdens het verblijf in het buitenland had ik kennis gemaakt met cranio-sacraal therapie. Door verschillende mensen hierin te ontmoeten heb ik ervaren hoe een persoon en ook een andere methodiek de ervaring kleurt. Eenmaal terug in Nederland was er de wens om door te gaan op de ingeslagen weg, het loslaten van oude, pijnlijke, en vooral beperkende patronen – erfenis van een leven.
» Lees verder

Hans

Ik werd gedurende de laatste jaren in toenemende mate gehinderd door stijve onderbenen, pijnlijke en koude enkels en voeten. Aangezien ik inmiddels de leeftijd van 70 jaar heb bereikt leek mij dat wel verklaarbaar: een minder goede bloedcirculatie met de daaraan verbonden gevolgen.
» Lees verder

Iris

Toen er voor mij een moment kwam dat ik de wereld somber in zag en het zonnetje voor mij ver te zoeken was, heb ik de stap naar Joop gezet. Joop liet me zien dat er in mijn innerlijke tuintje aardig wat onkruid te wieden viel en hielp me daarbij.
» Lees verder

Petra

Vanwege nekklachten kwam ik onder Cranio Sacrale behandeling bij Joop. De prioriteit lag in eerste instantie bij het reduceren van de pijnklachten. Wat met fysiotherapie niet lukte, lukte wel met Cranio Sacraal Therapie. Al na 3 behandelingen waren de pijnklachten nagenoeg verdwenen.
» Lees verder

Silvester

De regelmatig voorkomende spanningen en onrust in mijn lijf, alsmede een voor mij onverklaarbare oorzaak waarom ik mij zo weinig uit het verleden kan herinneren, waren voor mij aanleiding om contact te zoeken met Joop. Dat laatste was en is nog steeds een hele bijzondere maar vooral fijne ervaring.
» Lees verder