Tarieven en vergoeding

logo cranio Ik ben gediplomeerd Cranio Sacraal therapeut, afgestudeerd aan de PCSA (Peirsman Cranio Sacraal Academie). Ik ben uitgever van de Dura, een vakblad voor Craniosacraal therapie en Bewustzijn.
Tevens ben ik Reiki master in het Usui system of Natural Healing en opgeleid als arbeidsreïntegratiedeskundige / jobcoach bij het STAB (Fontys/Universiteit Utrecht).

Mijn praktijk is RBCZ gecertificeerd, ik ben lid van de Nederlandse Cranio Sacraal Vereniging (NCSV), en er is een AGB code toegekend voor declaratie bij uw ziektekosten verzekeraar.
Zie de linkerkolom op deze pagina voor details.


Tarieven

Volwassenenconsult: 60 minuten  € 75,=
45 minuten  € 55,=
30 miniuten € 45,=
 
Kinderconsult tot 10 jaar: 45 minuten € 45,=

Behandeling aan huis:
Binnen een straal van 18 kilometer vanaf Loenen (Gelderland) geen reistijd berekening.
Daarbuiten zijn de kosten voor de reistijd € 25 per uur of een gedeelte hiervan.
Reiskosten: € 0,30 per kilometer.

Vergoeding

De meeste verzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de craniosacraaltherapie-behandelingen; deze vallen in het aanvullende pakket onder alternatieve geneeswijzen en zijn uiteraard afhankelijk van de door de verzekerde afgesloten aanvullende verzekering. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de vergoedingen. De behandelingen hebben geen invloed op het Eigen Risico vanuit de aanvullende verzekering.

Verwijzingen

Een verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk. Wanneer u onder behandeling bent van een huisarts, specialist of een verwijzer, dan is het goed om deze op de hoogte te stellen van uw wens om craniosacraal therapie te volgen.